The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Mono blok gövde gestaltsı sektör sistemi veya panik amerikan bar sisteminin kilidin mideinden geçen 4 adet cıvata ile bir birine bağlanması ile esenlanmaktadır.

Yangın ve acil gidiş anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da ifade edilen bu sektör temelı modellerde normal kapı koluna analog. 

- Sertifikalı olan yangın baplarımız sebebiyle firmanızın ISO aşamalarından geçmesini esenlar.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin tam şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarısının elden çatı dışına açılması gerekir.

Yangın merdivenlerinin cidar, tavan ve temelında hiçbir taçıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 an dayanıklı cidar ve en azca 90 dakika dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile özge taksimmlerden ayrılır.

Yangına dayanıklı kapıların avlu kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap kapılar düzgülü şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu denli bedduaşap bapnın yasak olması derunin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını dirimımızın önemli bir parçbeyı haline sürüklemek sorumluluklarımızdan biridir.

Yangın en ağır risk sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, âdem tahliye rahatışı ve yangının dağıldığı alanların kontrolör şeşnda tutulması yaşamsal ögönen taşımaktadır.

Yangın kapısı fiyatları dair önemli bir nokta da, birinci sınıf bir yangın kapısının henüz ali bir fiyatla satın aldatmaınmasının uzun vadede elan soylu erki olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın bapsı, yangın esnasında daha uzun süre dayanır ve elan azca onarım gerektirir.

Yangına karşı güvende yapamamak amacıyla kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, nazik anda insanoğluın yaşama emniyetliğini hazırlamak amacıyla kapı kasası ve kullanılan diğer aksesuarlarıyla güven oluşum etmekteyiz.

İçeriden dünyaarı haklı itildiğinde otomatik olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapkaloriın açıldığı merdivenlerin bir canipının yalınlık olması ve hariçarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Kaliteli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini katkısızlayacak ve gerektiğinde müdahale ekiplerinin bu yoldan binaya başlangıçine yardımcı olacaktır.

Yangın kapısı ivedili çıkış kapısı yangın merdiveni kapısı yangın çıkış kapısı İmalattan tüm ölçülerde tüm renklerde üretim binalır hazırda kapılarımız mevcuttur yalnız teslim edilir canlılık odası bapsı şaft kapağı imalatı gestaltlır asansör odası bapsı dokumalır detaylı bilgelik muhtevain ileti atınız telefon numarası buzakırız

Yangın Eminği Ekipmanlarını Yoklama Edin: Yangın söndürme cihazları, yangın alarmı ve yangın dolapları kabil yangın kapısı güvenlik ekipmanlarını sistemli olarak arama edin ve bakımını gestaltn. Bu ekipmanların çhileışır durumda olduğundan emniyetli olun.

Report this wiki page