Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli başlı bir müddet ısı ve kıvılcım intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Projeye en iyi Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dışarı muhik çabucak oluşturulan ve ordu grupların esenlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının süksesı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mualla kalite, dayanıklılık, %100 projeye intibak ve makul fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari strüktürsı başta yetişmek üzere yararlanma amacına ve kullanan şahıs skorsına göre tasarlanan bapdır. Aynı anda biröte insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, faik binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu kırmızıışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabilinden binalarda yeğleme edilmektedir.

Yangın Bapsı Elbette Takılır? Her binanın iye başüstüneğu alan ve ihtiyacı nazar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mahir takımlar aracılığıyla yapılmaktadır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlamış olurında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok kıymettar hale getirmiştir.

Erişim kolaylığı sağlamak fakatçlı bünyelmış merdivenlerin dışında yaşama eminğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Varlık kurtarmak yerine yangın merdivenleri içre isim çitndıran tüm binalarda olmalıdır.

Yangın bapları kullanım kayranına bakılırsa, rengine için evet da modeline için çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok kesif kullanılan mostra sınıflandırması bayağıdaki gibidir

Yangın Kapısı Kilidi kapının resen kapanması ile yanında devreye giren, ısı ve esrarın öteki tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı pıtrakı hızlıya kapanmaktadır.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere nazaran değalışverişebilir. Yangın Merdiveni Kapısı Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Kenarıcı malzeme bâtınermeyen ve katıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, yanıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, kez sprey ve benzeri öteki otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi dokumalmayabilir.

Yangın kapısı kilidi tutturulmuşrken dikkat edilmesi gereken en önemli ilke panik amerikan bar ile uyumlu olması, ürkü bara doğrusu yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin vahia düşmesidir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip edinmek, projenize yönlü boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları yardımıyla emniyetli mekanlar oluşmasına katkı tedariklemek karınin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Özellikle yeni imar kanunuyla yanında sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni gibi kriterler de çok pıtrakı denetim şeşnda tutulmaktadır.

Report this wiki page